TERUG NAAR BOVEN

Uw levensverhaal is uniek. Laat het optekenen, voor uzelf en voor de uwen. Voor later. Henriette van Wermeskerken, ervaren journalist, tekstschrijver en biograaf, is u graag van dienst. Op basis van gesprekken met u schrijft zij uw persoonlijke biografie. Zo gaan uw herinneringen en ervaringen niet verloren.

U krijgt een professioneel geschreven boek, een waardevol naslagwerk voor uzelf, uw (klein)kinderen en anderen uit uw omgeving. Een cadeau waar u velen een plezier mee zult doen. Waar de nadruk op ligt bepaalt u zelf. Uw loopbaan, een bepaalde bijzondere periode in uw leven, uw leven in relatie tot anderen, of uw levensverhaal in vogelvlucht. Ook wat de aanleiding is bepaalt u zelf. De afsluiting van uw carrière, een zilveren huwelijksfeest, de komst van kleinkinderen, het afsluiten van een moeilijke periode, of eenvoudigweg omdat u er zin in heeft. Laat uw levensverhaal niet verloren gaan.

 

Overweegt u uw levensverhaal te laten schrijven? Neemt u dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Henriette van Wermeskerken interviewt graag mensen over hun leven, hun werk, hun belangstellingen en drijfveren. Sinds 1985 werkte zij twintig jaar als jurist, waarna zij haar toga aan de wilgen hing om haar passie te volgen: schrijven. Dat doet zij nu meer dan twaalf jaar met veel plezier. Zij schrijft vaak voor en over juristen, maar niet uitsluitend. In 2011 verscheen haar biografie van Johanna van Woude: ‘Een schrijfster in het Huis van Arrest’, Spaar en Hout, Haarlem. In 2012 schreef zij ‘Vijfentwintig jaar Gemeentelijke Ombudsman Amsterdam’, verschenen in ‘Kunt u daar niet iets aan doen?’, het jubileumboek. Sinds het najaar van 2013 maakt zij maandelijks een geschreven portret van een notaris voor Notariaat Magazine.

 

Henriette van Wermeskerken is geïnteresseerd in het leven van anderen en weet de verhalen die zij hoort op een heldere en aansprekende manier op te schrijven. Voorbeelden van wat zij doet vindt u op deze website.

Een schrijfster in het Huis van Arrest

Lees meer over dit levensverhaal