TERUG NAAR BOVEN

Uw levensverhaal is uniek. Laat het optekenen, voor uzelf en voor de uwen. U krijgt een professioneel geschreven boek, een waardevol naslagwerk voor uzelf, uw (klein)kinderen en anderen uit uw omgeving. Een cadeau waar u velen een plezier mee zult doen. Waar de nadruk op ligt bepaalt u zelf. Uw loopbaan, een bepaalde bijzondere periode in uw leven, uw leven in relatie tot anderen, of uw levensverhaal in vogelvlucht. Laat uw levensverhaal niet verloren gaan.

 

Henriette van Wermeskerken interviewt graag mensen over hun leven, hun werk, hun belangstellingen en drijfveren. Sinds 1985 werkte zij twintig jaar als jurist, waarna zij haar toga aan de wilgen hing om haar passie te volgen: schrijven. Zij schrijft vaak voor en over juristen, maar niet uitsluitend. In 2011 verscheen haar biografie van Johanna van Woude: ‘Een schrijfster in het Huis van Arrest’, Spaar en Hout, Haarlem. In 2012 schreef zij ‘Vijfentwintig jaar Gemeentelijke Ombudsman Amsterdam’, verschenen in ‘Kunt u daar niet iets aan doen?’, het jubileumboek. Sinds het najaar van 2013 maakt zij maandelijks een geschreven portret van een notaris voor Notariaat Magazine. In 2018 verscheen 'Hetty', een biografie van Hetty Heynneman (1921-2016).

 

Henriette van Wermeskerken is geïnteresseerd in het leven van anderen en weet de verhalen die zij hoort op een heldere en aansprekende manier op te schrijven. Voorbeelden vindt u op deze website.

 

Heeft u belangstelling voor een persoonlijke biografie, neemt u dan contact op met Henriette van Wermeskerken. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bespreekt u uw wensen. U krijgt een offerte op maat.

Hetty

Lees meer over dit levensverhaal

Een schrijfster in het Huis van Arrest

Lees meer over dit levensverhaal